Si te gatuajme sarme me laker

Si te gatuajme sarme me laker – Receta gatimi sarme me laker. Për të gatuar sarmë me lakër veprojmë në këtë mënyrë: Pastrojmë lakrën nga gjethet e prishura, e ndajmë në dysh si dhe ja heqim kërcellin. E vëmë në tenxhere dhe e...

Si te gatuajme gjilnare

Si te gatuajme gjilnare, ëmbëlsirë dibrane – Receta gatimi për gjilnare, ëmbëlsirë dibrane. Për të gatuar gjilnare veprojmë në këtë mënyrë: Ziejmë qumështin me gjalpin dhe sheqerin. Pasi kanë rënë në valë hedhim miellin...

Si te gatuajme pispili me dhalle

Si te gatuajme pispili me dhallë – Receta gatimi për pispili me dhallë. Për të gatuar pispili me dhallë veprojmë në këtë mënyrë: Lyejmë tepsinë me vaj dhe shtrojmë një shtresë mesatare me miell misri. Hedhim përbërjen presh-gjizë-vezë-kos,...

Si te gatuajme fergese tirone

Si te gatuajme fërgesë tirone – Receta gatimi për fërgesë tirone. Për të gatuar fërgesë e tironës veprojmë në këtë mënyrë: Lajmë të gjithë përbërësit mirë e mirë dhe i grijmë hollë me rradhë, qepët, specat, domatet....

Si te gatuajme kacamak me këpurdha të pjekura

Si te gatuajme kacamak me këpurdha të pjekura – Receta gatimi për kacamak me këpurdha të pjekura. Për të gatuar kacamak me këpurdha të pjekura veprojmë në këtë mënyrë: Ngrohim më përpara furrën në 200° C. I vendosim këpurdhat...
© 9084 Si te gatuajme – Receta gatimi te ndryshme shqiptare dhe te huaja · Subscribe: RSS Twitter · Receta Gatimi designed by Si Te Gatuajme