Pace koke

Pace koke – Si te gatuajme Pace me koke vici – Receta gatimi per Pace me koke vici Receta: Paçë me kokë viçi Përgatitja: Kokën e viçit e pastrojmë dhe e zijmë me krip 60-90 min. Pasi që të ftohët e ndajmë mishin nga kockat dhe...
© 2014 Si te gatuajme – Receta gatimi te ndryshme shqiptare dhe te huaja · Subscribe: RSS Twitter · Receta Gatimi designed by Si Te Gatuajme