Si te gatuajme sarme me laker

Si te gatuajme sarme me laker – Receta gatimi sarme me laker. Për të gatuar sarmë me lakër veprojmë në këtë mënyrë: Pastrojmë lakrën nga gjethet e prishura, e ndajmë në dysh si dhe ja heqim kërcellin. E vëmë në tenxhere dhe e...
© 3688 Si te gatuajme – Receta gatimi te ndryshme shqiptare dhe te huaja · Subscribe: RSS Twitter · Receta Gatimi designed by Si Te Gatuajme