Si të gatuajmë kukurec

Si të gatuajmë “Kukurec” – Receta gatimi për “Kukurec”. Për të gatuar kukurec veprojmë në këtë mënyrë: Zorrët e qengjit pastrohen mirë dhe lahen duke i kthyer nga të dyja anët. Merren mëlçitë, gjëndrat,...
© 2014 Si te gatuajme – Receta gatimi te ndryshme shqiptare dhe te huaja · Subscribe: RSS Twitter · Receta Gatimi designed by Si Te Gatuajme