Si të gatuajmë lulelakër au gratin

Si të gatuajmë “Lulelakër au gratin” – Receta gatimi për “Lulelakër au gratin”. Për të gatuar lulelakër au gratin veprojmë në këtë mënyrë: Gatuajmë lulelakrën në ujë me kripë për rreth 5 minuta. E kullojmë...
© 2014 Si te gatuajme – Receta gatimi te ndryshme shqiptare dhe te huaja · Subscribe: RSS Twitter · Receta Gatimi designed by Si Te Gatuajme