Si te gatuajme mafishe me dardhë dhe çokollatë

Si te gatuajme “Mafishe me dardhë dhe çokollatë” – Receta gatimi për “Mafishe me dardhë dhe çokollatë”. Për të gatuar mafishe me dardhë dhe çokollatë veprojmë në këtë mënyrë: Shtrojmë dy tepsi me letër...

Si te gatuajme kek me dopio çokollatë

Si te gatuajme “Kek me dopio çokollatë” – Receta gatimi për “Kek me dopio çokollatë”. Për të gatuar kek me dopio çokollatë veprojmë në këtë mënyrë: Lyejmë një formë për kek me gjalpë dhe e spërkasim me...

Si te gatuajme brownies me salcë çokollate

Si te gatuajme “Brownies me salcë çokollate” – Receta gatimi për “Brownies me salcë çokollate”. Për të gatuar brownies me salcë çokollate veprojmë në këtë mënyrë: Lyejmë me gjalp bazën e një tepsie me diametër...

Si te gatuajme kek me çokollatë dhe banane

Si te gatuajme “Kek me çokollatë dhe banane” – Receta gatimi për “Kek me çokollatë dhe banane”. Për të gatuar kek me çokollatë dhe banane veprojmë në këtë mënyrë: I shtrojmë fetat e bananes në një tepsi...

Si te gatuajme biskota me çokollatë dhe arra

Si te gatuajme “Biskota me çokollatë dhe arra” – Receta gatimi për “Biskota me çokollatë dhe arra”. Për të gatuar biskota me çokollatë dhe arra veprojmë në këtë mënyrë: Shkrijmë çokollatën në banjo-mari,...
© 2014 Si te gatuajme – Receta gatimi te ndryshme shqiptare dhe te huaja · Subscribe: RSS Twitter · Receta Gatimi designed by Si Te Gatuajme