Si të gatuajmë komposto frutash dimri me mascarpone

Si të gatuajmë “Komposto frutash dimri me mascarpone” – Receta gatimi për “Komposto frutash dimri me mascarpone”.  Hedhim sheqerin bashkë me lëkurën ë limonit dhe vanilien në një tenxhere të vogël me rreth 200...
© 2014 Si te gatuajme – Receta gatimi te ndryshme shqiptare dhe te huaja · Subscribe: RSS Twitter · Receta Gatimi designed by Si Te Gatuajme