Ushqimet e preferuara ne stinen e vjeshtes

Bashkë me uljen e temperaturave dhe ftohjen e kohës rritet më shumë rreziku i prekjes nga ftohjet, gripi apo virozat stinore. Ushqyerja e shëndetshme është rruga e vetme e një përgatitjeje të mire për dimrin. Rregulli i ushqyerjes duhet rishikuar...

Ushqimet e shendetshme per syte

Keshilla ushqimore. Disa nga ushqimet e shendetshme per syte tuaj, per ti mbajtur ato sa me te shendetshem dhe per nje shikim sa me te mire. Spinaqi: Sipas një studimi, konsumi i rregullt i spinaqit është i dobishëm për shëndetin e syrit dhe e mbron...
© 2608 Si te gatuajme – Receta gatimi te ndryshme shqiptare dhe te huaja · Subscribe: RSS Twitter · Receta Gatimi designed by Si Te Gatuajme