Si te gatuajme Hasude – Receta gatimi

Si te pergatisim Hasude – Receta gatimi per Hasude Hasudeja është një ëmbëlsirë tradicionale shqiptare, e thjeshtë dhe e lirë, pra pa shumë shpenzime. Hasudeja si bazë për gatimin ka niseshtenë, është e veçantë në shije dhe pëlqehet...

Si te gatuajme tullumba

Si te gatuajme tullumba – Receta gatimi per tullumba. Si behen tullumbat, Tullumbat embelsire tradicionale shqiptare. Pergatitja e tullumbave, receta nga librat e gatimit Për të gatuar tullumba veprojmë në këtë mënyrë: Ziejmë ujin dhe hedhim...

Si te gatuajme mafishe me dardhë dhe çokollatë

Si te gatuajme “Mafishe me dardhë dhe çokollatë” – Receta gatimi për “Mafishe me dardhë dhe çokollatë”. Për të gatuar mafishe me dardhë dhe çokollatë veprojmë në këtë mënyrë: Shtrojmë dy tepsi me letër...

Si te gatuajme kek me dopio çokollatë

Si te gatuajme “Kek me dopio çokollatë” – Receta gatimi për “Kek me dopio çokollatë”. Për të gatuar kek me dopio çokollatë veprojmë në këtë mënyrë: Lyejmë një formë për kek me gjalpë dhe e spërkasim me...

Si te gatuajme brownies me salcë çokollate

Si te gatuajme “Brownies me salcë çokollate” – Receta gatimi për “Brownies me salcë çokollate”. Për të gatuar brownies me salcë çokollate veprojmë në këtë mënyrë: Lyejmë me gjalp bazën e një tepsie me diametër...
© 2014 Si te gatuajme – Receta gatimi te ndryshme shqiptare dhe te huaja · Subscribe: RSS Twitter · Receta Gatimi designed by Si Te Gatuajme